Corporația în imagini

Corporatistul.ro, alături de NoGravity Club, lansează campania „Corporația în imagini” 

Trimite-ne o poză corporatistă care se încadrează în tema aleasă lunar de Corporatistul.ro. Dacă ne place o vom publica pe pagina noastră de Instagram și pe pagina noastră de Facebook.

Poza care la finalul lunii are cel mai mare număr cumulat de inimioare pe Instragram și Like-uri pe Facebook, va câștiga o excursie cu NoGravity Club.

REGULAMENT

 • Pentru a fi valid, fiecare email va trebui să conțină o singură poză. Emailurile cu mai multe poze / atașamente nu vor fi luate în considerare.
 • Titlul fiecărui email va trebui să conțină tema lunară, urmat de titlul pozei. De exemplu: Telemuncă – Calc rufe în timpul audio-conferinței.
 • În corpul fiecărui email va trebui să existe textul „Declar că fotografia îmi aparține și sunt de acord ca ea să fie publicată atât pe Corporatistul.ro, cât și pe rețelele sociale conexe Corpoatistul.ro (Facebook, Instagram și LinkedIn)”.
 • Opțional, în corpul emailului ne puteți lăsa un link către propriul profil de Facebook și sau Instagram. Dacă ne-ați dat Follow la pagină, vă vom tăgui.
 • Pozele pot fi trimise în intervalul 1-20 ale fiecărei luni și vor fi publicate pe Facebook și Instagram în ordine cronologică, maxim 4 fotografii pe zi, conform punctelor de mai sus.
 • Poza care la finalul lunii are cel mai mare număr cumulat de inimioare (Instagram) și Like-uri (Facebook) va fi desemnată câștigătoarea lunii, iar premiul va consta într-o excursie NoGravity Club (vezi regulamentul de acordare al premiilor de mai jos).
 • Poza câștigătoare va fi anunțată separat atât pe NoGravity.ro, cât și pe rețelele noastre sociale în prima zi a fiecărei luni. De asemenea, câștigătorul va primi un email separat în acest sens. Numele autorului va fi publicat numai cu acordul acestuia.

ACORDAREA PREMIILOR

 • Câștigătorul / Câștigătoarea își vor putea alege una din experiențele Outdoors de 1 zi din calendarul NoGravity Club.
 • Participarea la excursii se va face funcție echipamentul și forma fizică necesare pentru aventura aleasă. Băieții de la NoGravity știu tehnici de prim ajutor, însă preferă să nu epateze.
 • Participarea la excursii se poate face în maxim 3 luni de la anunțarea câștigătorului.

Q & A

 1. De ce poza pe care am trimis-o la corporatistul.ro@gmail.com nu a fost publicată pe Instagram și Facebook?

Cel mai probabil ni s-a părut că nu respectă tema aleasă lunar. Sau ofensatoare. Sau pur si simplu prea banală. Dacă acest lucru te roade foarte tare, trimite-ne te rugăm un email separat, iar noi îți vom răspunde punctual la întrebări.

2. Dacă o poză a fost refuzată pe motiv că nu respectă tema lunară, o pot refoloși cu altă ocazie?

DA.

3. Dacă o poză a fost refuzată pe motiv că este ofensatoare, o pot refoloși cu altă ocazie?

NU.

4. Pot trimite mai multe poze lunar?

DA. În emailuri separate, conform regulamentului campaniei.

5. Îmi pot alege orice proiect NoGravity?

NU. Așa cum scrie și în regulament, premiile constau numai în experiențe Outdoors de 1 zi. Și încă ceva: verifică cu echipa NoGravity ce echipament presupune proiectul care te tentează și dacă acesta se potrivește se potrivește formei fizice și experienței tale montane.

6. Când e plecarea?

Conform programului NoGravity. Consultă www.nogravity.ro și pagina lor de Facebook sau contactează-i direct pentru mai multe informații.

7. Pot lăsa pe altcineva în locul meu în excursia NoGravity?

DA, cu mențiunea că noul beneficiar va trebui să respecte regulamentul de acordare a premiilor.

8. Ce se întâmplă dacă nu particip în termenul de 3 luni la excursiile NoGravity?

Cu părere de rău, oferta își pierde valabilitatea. Ar fi bine să dai premiul tău altuia care are timp și chef de aer curat și mișcare.