Mulțumesc Redacției că mă readuce acasă

Ieri m-am uitat la Miami Bici, o parodie tinerească o emigrației românești în care doi tineri simpli cu viitor incert, dar ambiții mari, pleacă la Miami pentru a trăi visul american.

Cu toții avem un element comun: muncim pe malul Atlanticului – ei pe malul american, eu pe cel european. Există însă și diferențe. Ei sunt animați de entuziasmul tinereții, eu temperat de blazarea vârstei a doua. Ei au ales au ales să plece după experiența unei veri în spălătoria auto, eu după cea a unor ani prin corporații. Ei conduc mașini puternice, că așa e peste ocean, eu bicicletă, că așa e la Glovo.

Finalul filmului reflectă însă principala diferență dintre noi: ei revin din Miami cu dolari, eu cu datoriile acumulate pentru achiziția unui bilet de avion low-cost către Otopeni.

Mulțumesc Redacției pentru cheta făcută pentru mine. Mă voi revanșa cu mici de Obor și beri la pahar consumate pe acorduri de Gică Petrescu.

Este adevărat că petrecerea va trebui să aștepte până când îmi vor intra banii obținuți din munca de influencer politic. În această degringoladă geo-politică este foame de condeie digitale, iar plata se face direct în Revolut.

Corporatistule, Haseristo și Economistule ne revedem în curând. Vom sărbători pe Viva la vida de la Groove Corporation!

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Randy Rooibaatjie și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.