Ghid practic de agățat corporatiste

Trainigurile de dezvoltare personală de tip „Urmează-ți vocația!” au avut succes în cazul Corporatistului. S-a erijat recent în consilier matrimonial pentru alți corpotriști asemeni lui. Culmea, ar putea avea succes la un auditoriu cu o inteligență emoțională similară în medie cu cea a unui pește de acvariu.

Zoom-urile târzii, cu scop de seducție a sexului frumos, dar terminate invariabil cu „îți scriu eu pe WA”, i-au fost un mentor bun. A fost un pas natural să propună depresivilor ancorați în oceanul telemuncii provocarea descoperirii universului feminin, chiar și cu riscul alterării propriei sănătăți mentale.

Cei care își doresc să treacă de la „provocarea descoperirii” la înfruntarea implicațiilor logistice aduse de o agendă de lucru plină, au însă nevoie de un ghid actualizat cu cele mai noi best practices din domeniu.

  1. Nu arunca banii pe Tinder

Damele de pe Tinder pun poze cu ele înainte de ultima relație care le-a distrus viața și le-a adus 15 kg în plus. Din fericire, nu toți suntem atleții agendelor cu sute de gagici bifate după un singur criteriu: să aibă două mâinii, două picioare și trei găuri. Oricât de nărăvași ți-ar fi hormonii, prima blind date îți poate inhiba libidoul pe perioadă nedeterminată.

  • Nu te da la colegele de muncă

Deși rutina zilnică faciliteză legături care pot depăși mediul profesional,  nu marșa în această direcție. Pe termen mediu și lung acesta este un loz necâștigător. Dincolo de situațiile jenante generate de moartea pasiunii, gelozie și implicarea afectivă diferită, organigrama Corporației poate suferi modificări rapide, punând așternutul și ierarhia profesională în conflict de interese.

  • Nu refuza recomandările prietenilor

Principalul avantaj al unui date cu cineva recomandat de prieteni este faptul că dama știe câte ceva despre tine și, în ciuda acestui aspect, rămâne interesată de persoana ta. Nu ar strica să îți faci și tu temele și să afli cine îți poartă sâmbetele.

  • La prima întâlnire fă-o să râdă și îmbat-o (nu neapărat în ordinea asta)

Femeile, dincolo de hormonii debusolați de pandemie, au căpătat diferite grade de depresie, iar un râs sănătos face minuni la detensionarea situației.

La finalul primei întâlniri propune-i natural ca următoarea revedere să aibă loc la tine. Invitația are șanse mari să fie acceptată, așa că în drum spre casă treci pe la Mega și cumpără niște detergent pentru a igieniza spațiul de lucru.

  • La a doua întâlnire fă-o să râdă, ascult-o și atacă

După ce duduia calcă pragul domeniului tău, las-o să obișnuiască un pic și oferă-i galant un pahar. Fă-o să râdă, ascult-o și mai oferă-i un pahar. Când o simți relaxată, atacă.

Atenție! Corporatistele primesc bonus funcție de îndeplinirea KPI-urilor și scriu emailuri în timp ce mănâncă. Asta face ca preludiile plicticoase să le fie antipatice!

Dacă a doua zi cucerirea ta picotește cu capul pe tastatură, însemnă că întâlnirea a fost un succes, iar tu ai șansa să rămâi pe lista scurtă de parteneri sexuali.

Mai multe despre cum îți poți păstra avantajele câștigate cu eleganță în primele 2 runde ale acestui meci de box într-un material separat.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Alvaro Reyes și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.