Baby I want your love!

Ne-am înhămat la voluntariat! Începând din acest an răspundem fanilor aflați la ananghie! S-a scurs mult timp decând primim mesaje scrise și vocale de la fidelii cititori; drăguții așteaptă cu răsuflarea tăiată să le luminăm calea și să le reglăm frecvența. Decizia a fost crâncenă, însă, la fel ca la Hollywood, binele învinge, altruismul primează – vom susține dizertația în Life Coaching cu și prin pentru voi.

Banalele clișee nu-s suficient de mobilizatoare, cum nici terapia prin așternerea pe hârtie a gândurilor nu funcționează. Doar alcoolul, eternul panaceu, amorțește mintea și trupul, însă nu-l încurajăm; mereu susținem un stil de viață sănătos. Adică moderația, liniaritatea în toate, acest apanaj al celor lipsiți de imaginație, îmbătrâniților încă de la vârste fragede, fricoșilor și celor egali cu ei însiși. Dar divagăm. Esențialul este că Noi credem în puterea exemplului!

Răspundem naufragiaților

Câștigătorul lui gerar a fost IR, 43 ani, cu a sa țidulă transmisă redacției în prima zi a anului:

            Fraților, cred că am nevoie de terapie serioasă!

            Zilele trecute am refuzat invitația unei doamne de a petrece noaptea de Revelion cu ea la ea acasă, iar în prealabil am pass-at mai multe solicitări de a ieși împreună. Ieri seară am fost însoțit la petrecere de o tipă pe care în urmă cu doi ani o divinizam, cred că o iubeam (ce-i drept, am consumat ceva amor și multă pasiune de-atunci). Pe la ora unu, azi dimineață, am condus-o până în fața casei ei, iar de acolo mi-am continuat drumul spre propria văgăună nepăsător (ea rămăsese, năucă, să mă conducă cu privirea). Mai devreme m-a invitat la cafea, la ea, iar eu i-am răspuns că-mi pregătesc undițele urmărind Concertul de Anul Nou de la Viena.

            Departe de a fi un crai, neavând oricum acces la o femeie pe care o plac de mai mult timp, mă gândesc dacă sunt în neregulă. Sau e firesc să refuz ceea ce mi se oferă pe tavă, în timp ce încerc mereu să obțin ceea ce pare intangibil? Până mai ieri încercam să deslușesc tainele gândurilor doamnelor. Un nonsens; bag de seamă că e musai să mă îngrijesc de propria-mi sănătate mintală.

            Vă scriu și vouă, ultimul bastion, după ce am petrecut ore la psihoterapeut și mai multe luni pe tratament: Cipralex și Anxiar.

Am rumegat îndelung răspunsul, iar când am realizat că omu` nostru trăiește o adevărată dramă, am devenit sobrii, după ce în prealabil am făcut haz de necaz:

            Dragul nostru IR, fiecare înțelege noțiunea de macho cum crede de cuvință. Având în vedere vârsta, nu am refuza oportunitățile, mai ales că ele nu așteaptă foarte mult. Însă, dacă tu simți că ești o stâncă de granit, de care se sparg fără șansă valurile feminității în dantele, continuă așa. Eventual adaugă Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș – Două perechi și Vasile Șeicaru – Îmbrățișarea Mării.

            Dacă simți că te scufunzi, amintește-ți că e absolut normal să nu mai simți o pasiune nebună pentru o duduie pe care o doreai și ai avut-o demult. A doua parte e și ea firească și naturală. Din motive care ne scapă, bărbații caută mereu acea femeie care nu îi dorește. Cea care este inabordabilă și inaccesibilă. Nu știm de ce, însă e un comportament generalizat. Și cu cât spune ea mai mult nu cu atât înțelege mai mult bărbatul că trebuie să insiste…

            Cu semnătură pe propria răspundere pentru acceptul riscului propriei sănătăți mentale, îți recomandăm să nu renunți la a încerca să înțelegi cum gândesc femeile. Se vor deschide porți nebănuite spre Eden dacă vei arăta că măcar încerci. Și, culmea!, tot ce trebuie să faci este să le asculți, dar să le asculți activ. Spun ele tot! Uită că ești bărbat, pune un mare căluș testosteronului și deschide urechile. Nu e greu.

De la o orgie, din foaierul Operei de Stat, redacția Corporatistul.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Tima Miroshnichenko și a fost preluată de pe Pexels.

One comment

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.