Încă o seară în redacție. Vin, cârnați, manele, femei și Harari

Se apropie ziua națională, prilej de sărbătoare și mândrie. Este de datoria Redacției să puncteze acest eveniment cu multe sticle de vin franțuzesc.

După o scurtă ședință tehnică care, asemeni întâlnirilor Agile, ne-a dat sentimentul că muncim, am discutat pe larg despre muieri.

Atmosfera era propice; speriați de costul facturii la electricitate, am stat lumina lumânării și am scris old school cu stiloul pe foaia velină.

Ne-am plâns că deși că e pandemie, e tot mai greu de agățat o fustă în timpul săptămânii. De acasă sau în clădirile de sticlă, munca a frânt sexualitatea colegelor noastre. Mândre că pot urma o carieră – a se citi a face overtime pe tocuri – damele au azi chef de romanțe numai vineri seara, eventual și sâmbătă, însă musai cu programare făcută în prima parte a săptămânii.

Nici Tinderul nu mai e ce a fost. Acum sexul frumos, care se afișează numai cu poze de pe vremea fecioriei, vrea numai relații serioase, în niciun caz un ONS onest.

Aveam multe să le reproșăm femeilor, însă nu și faptul că stau cu noi pentru bani. Miracolul că rămânem pe piață, în ciuda abilităților noastre de a rostogoli la nesfârșit datorii, ne validează ca masculi.

Și cum atmosfera se-încinsese, Economistu a scos telefonul și ne-a pus cu evlavie câteva cântece ale Mihaelei Runceanu și ale lui Dan Spătaru în interpretarea lui Adrian Minune. E clar că cine se pricepe la investiții nu e neapărat rocker.

Am încheiat apoteotic, cu cârnați de casă și discuții despre cărțile lui Harari. Seara ne-a fost cu de toate, ca o shaorma picantă. Data viitoare mâncăm mai mult usturoi pentru a nu-i da Omicronului nicio șansă.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui NeONBRAND și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.