Dăm de băut!

Dezvăluind intimități dintre cele mai sensibile și profunde, articolul Dragostea-i frumoasă a făcut înconjurul mediului corporativ. Din sălile guvernate de BOA sau WoldClass-ul ocupat de funcțiile de execuție și până la pitoreasca Terasă Obor, un tsunami de reacții a izbit șubreda redacție. Suntem în extaz! Reclama asta negativă ne-a aruncat în aer vizibilitatea, indiferent de canalul de comunicare utilizat.

Sudalme, ocări, texte de legi încălcate, mustrări, furie, au împăturit comentarii și reacții înspăimântătoare pentru neofiți. Chiar și asociațiile care protejează puiuții de pisică, rățuștele, ouăle neeclozate și tot ceea ce e ludic (doar în spațiul virtual!) ne-au umplut cămara cu mortăciuni. Feministele, alea care nu văd diferența dintre Catrinel Menghia și Serena Williams, erijate în eroine, au luat și ele atitudine. Doar ABC (Asociația Bărbaților Corporatiști) a dat dovadă de indulgență.

Un anume Karlsson G. K. F. Frederickson ne-a scris: Iritația creată de modul în care mă fac adulat de domnișoare inocente, deși mă intrigă, mă și bucură! Îmi dă un sentiment de superioritate față de plebea incapabilă de altruism, care pângărește iubirea platonică cu suspiciuni carnale.

N-am fi dat atenție sarabandei de mesaje. Nici măcar amenințările cu execuția Corporatistul.ro în piața publică a Internetului sau foarte probabilele sancțiuni aplicate din empatie pentru tinerețea rămasă neapreciată în detrimentul experienței. Însă Karlsoon a continuat mesajul cu un post-scriptum: dacă mai scoateți și din asta un articol, fac cinste cu o sticlă de vin. Plină! Suedezule, ne-ai deschis apetitul!

Se știe, ne vindem ieftin; totul până la vin. Cumva, ne-am gândit și la voi; suntem generoși – dar din dar se face rai. Concret, lăsați un articol (maxim 300 cuvinte) în secțiunea Comment. Cel care strânge cele mai multe reacții, indiferent de calitatea lor, primește sticla promisă nouă de bietul străin care credea că romanțele în micul Paris sunt simple.

Extragerea cțștigătorului va fi anunțată pe 29.02.. Ne vedem la Terasa Obor. Acolo avem ce pune lângă vin!

Mult succes!

PS: Pontul nostru: consumul moderat de vin dezvoltă imaginația și creativitatea.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Nazarii Yurkov și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.