Succesul este mai bun când este împărtășit

Ca orice fost corporatist de succes, m-am îmbătat pe banii Corporației (și) la BOA Club (Beat Of Angeles), după care mi-am făcut selfie și am dat check in ca să moară dușmanii de ciudă. Poate tocmai aceste experiențe bahice m-au inspirat să aleg frontispiciul acestei institutuții drept titlul următoarei confesiuni: Success is best when it’s shared. A zis-o unul mai popular ca mine – Howard Schultz.

ATENȚIE! Urmează rânduri cu puternic impact emoțional!

Ne-am dat foc la valiză! Articolul Coaching: te învățăm cum să obții ce îți dorești în weekend ne-a înroșit linia telefonică – din verde s-a transformat în … hot line. Toți vor ședințe de coaching cu profesioniștii de la noi din redacție! Se pare că mostra de rețetă scrisă în articol a trezit interesul corporatiștilor și acum toți vor să afle ce să facă pentru a obține ce își doresc în weekend.

La recepția redacției am găsit un bax cu sticle de vin fin, iar lângă, o cutie cu havane. O tentativă frivolă de a trece un anume corporatist în fruntea programărilor. Am verificat agenda și întâmplător, avem un loc liber chiar în seara asta. În rest, agenda e bookuită până în toamnă.

Aprecierile nu contenesc, iar validările vin de unde nu te aștepți – suntem solicitați pentru semnarea recenziilor câtorva cărți. Sunt scrise în pandemie, de corporatiști sadea. Sigur ne vom distra.

După o noapte albă, lăsată cu cearcăne și telefoane descărcate, Observatoru a reușit la prima oră să se programeze la Barber Shop. Tratamentele faciale de care va beneficia sunt ultimul răgnet. La 11.00 are tratamentul cu acid hialuronic, completat cu o mască de aur; la 13:00 tratament cu radiofrecvență și aloevera. Înainte să plece, la 15:00, are programare la epilat (lung) și manechiură.

Corporatistu, a luat legătura cu ortodontul – costurile cu aparatul sunt din partea medicului. La fel, operația pentru strabism va fi gratuită cu condiția să-și corecteze astigmatismul prin remodelarea corneei la clinica parteneră.

Hașerista noastră, pata de culoare a redacției, ne-a lăsat deja tablou. A reușit cât ai clipi (nu știm cum, dar nu întrebăm!) să se descotorosească de odrasle, soț, călit ceapă și spălat rufe. S-a transformat într-un mix format din Monica Bellucci (Malèna), Megan Fox (din 2008) și Sharon Stone (Basic Instinct) și ne solicită să îi facilităm accesul la etajul 3, promițând că va etala și alte branduri de lenjerie intimă.

Două dudui, antrenori de fitness, ne-au trimis scrisoari de intenție, cu poze deloc desuete, semnate cu miresmele îmbietoare ale parfumului lor – vom urma un proces asiduu de intrare în forma fizică optimă, demnă de viitori gigolo influenceri.

Deja doi operatori de telefonie s-au oferit să ne pună la dispoziție (ne și plătesc pentru asta) o linie de terapie prin call center – corporaTRISTUL. Urmează castingul pentru atragerea acelor voci ferme, dar blânde, care să țină consiliații pe baricade.

Departamentul CorpoHotDating se va axa pe terapie Jungiană și cu vin, după caz. Subsidiara va acorda atenție sporită corporatistelor mai puțin verzi, foarte numeroase, care sunt în pragul retragerii. Le vom oferii un cântec de lebădă cu titlu onorific, pentru întreaga carieră.

Ne scuzați, însă telefonul sună într-una. Începem să intrăm în panică din cauză că nu găsim timp pentru mop și aspirator. Revenim cu detalii după ce terminăm de aspirat și șters praful în redacție.

Poza care ilustrează acest material aparține lui Alvaro Reyes și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.