Am reușit. Am primit prima ofertă de Senior Copywriter. La Dupa40.ro

Interiorul plicului de pe birou găzduiește lozul câștigător. Instant, nechezolul din ceașcă se transformă în cafea; dau skip hăhăielii matinale și tăiatului frunzelor prin redacție, alături de ceilalți trântori.

Parcurg oferta de muncă primită, ochii mi se împăienjenesc. Dupa.40.ro s-a gândit la mine, îmi oferă postul de Senior Copywriter. Caută un tânăr voinic (dinamic, organizat, responsabil, creativ) îmbătrânit în cuget și simțiri prin holurile corporațiilor, cu aspirații mari și un puternic crez că, având libertatea necesară la job, ar atinge cerul.

Știm că ești persoana care își dorește să (ne) învețe, căreia îi place să comunice și să lucreze în echipă… Să observe cum fiecare proiect crește de la ideea de execuție și care nu se sfiește să-și spună părerea și să pună umărul la treabă.

Noi, la rândul nostru, suntem o echipă matură, cu experiență, care a reușit să publice recent un website ambițios. Aruncă o privire peste ce vei face. Te așteptăm în echipă!

  • scrii articole, postări pe blog și review-uri pe platforme media;
  • optimizezi conținutul pentru SEO, bazându-te pe o analiză a pieței, a cuvintelor cheie și a conținutului competitorilor;
  • postezi în Social Media două articole pe zi, 40 pe lună;
  • faci analiză pentru diferite idei, chiar și ale tale;
  • îndeplinești alte sarcini de serviciu (în zona administrativă) alocate ulterior;
  • determini procesele necesare sistemului de management al calității.

Încerc să-mi revin după această măgulire sublimă. Dar tind spre Nirvana, transcend.

Ce vei primi în schimbul timpului și efortului tău? Un laptop, o masă gătită pe săptămână, program flexibil, ceai și cafea din partea casei.

BONUS: Știm că ești unic, astfel că, în funcție de performanța ta și a noastră ca echipă, după primele 12 luni vom analiza contribuția ta, iar remunerația în bonuri de masă va fi pe măsura rezultatelor.

Împachetez țidula, mă tolănesc în fotoliul biroului și o apelez pe mama. Hașerista și Observatoru îmi aruncă deja priviri invidioase, succesul meu îi intrigă. Dar îi ignor; nu mai sunt de teapa mea.

Da, mami, și eu sunt foarte fericit! După ani de trudă, în sfârșit îmi voi permite meniul promoțional de la Mega Image. Peste un an, cu doar 10 lei voi mânca, la alegere, mici, cârnați cabanos sau cârnați țărănești, alături de cartofi prăjiți și Cola. Te iubesc!

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.