Coaching: Te învățăm cum să obții ce îți dorești în weekend

După ce a ieșit de la terapia intensivă pricinuită de penultimul dating, un corporatist de Pipera ne-a trimis un amplu material, un fel de dizertație. Redăm apoteoticul final, doar puțin cosmetizat (e lesne de înțeles motivul) dintre ea (A) – o splendoare, și el (C). De pe o platformă dedicată datingului, dragi corporatiști.

La final vom prezenta un coaching oferit cu titlu de mostră corporatistului nostru. 

Dialog de noapte bună:

A: Dragul meu C. Legat de subiectul atracției mele față de tine, nu îmi ești de disprețuit, ai calitătile tale: galant, respectuos, gentleman, și pentru faptul că ai vrut să mă cunoști, ți-am acordat și îți ofer această șansă, însa din partea mea nu există acea atracție/dorință arzătoare care să mă arunce în valuri, tocmai de aceea îmi permit să raționalizez și să îmi impun punctul de vedere. Însă, ca să îți răspund la întrebarea cu de ce ne-am întâlnit, am avut și eu curiozitatea cum se comportă un barbat ca tine față de mine, ce vrea și cum pune problema. 🙂 Da, recunosc, m-ar fi încântat ideea de altceva, mai mult decât instincte și asta și caut să atrag în continuare, nu mai caut să atrag doar pe nivelul fizic ca să mă exprim frumos.😃 Am control asupra energiei mele, iar dacă m-am întâlnit cu tine de mai multe ori nu înseamnă că și visam dormitorul, ceea ce cu siguranță nu ar fi ceva neplăcut… Însă eu, în acest punct al vieții mele aleg să trăiesc mai mult și mai intens și știu că experiența intimă poate fi și mai plenară în prezența sentimentelor decât în lipsa lor.😊 Am mai făcut atâtea greșeli, aș putea repeta încă una, dar de ce aș face-o, de ce să nu aleg frumosul.😊

C: Nu pot decât sa mă înclin în față sublimului univers al sexului frumos desăvârșit în tine. Îți mulțumesc pentru ocaziile oferite; mi-ai arătat, mi-ai transmis profunzime. Și zâmbete frumoase. Mă bucur să văd, să aud și să citesc despre faptul că ești mai mult decât pari. Nu mai spun că toată puterea și tăria lumii sunt în interiorul tău. Plutește drept înainte!

În acest punct intervine Redacția Corporatistul.ro care îl ajută pe corporatist să se dezvolte personal, înclusiv în direcția relațiilor interpersonale cu exponatele sexului frumos, dar inabordabil.

Dragă Corporatist,

Deși expirat demodat, apreciem modul elegant în care i-ai răspuns lui A. Se vede că A. nu s-a înșelat, ești „galant, respectuos, gentleman”. Îți folosește însă la ceva?

Într-o lume care se ghidează după KPI-uri clare, nu te poți lasă dominat de frumos, ci de eficient. Câte întâlniri ai avut? Câți bani ai cheltuit încercând să o impresionezi pe această domnișoară lipsită de „atracție/dorință arzătoare care să o facă să se arunce în valuri”? 

De ce nu vii tu la noi, la etajul 3, să îți prezentăm niște fete de comitet, care sunt mereu la curent cu ultimele noutăți Triumph, Intimissimi și Victoria’s Secret?

Conectarea cu ele depinde exclusiv de timing. Niciodată în timpul săptămânii, pentru că vor să promoveze și fac overtime. Invitația trebuie să vină joi, pentru vineri seară. Iar acum, că s-au deschis cluburile, le vezi chiloții din prima seară.

Uită de „sublimului univers al sexului frumos desăvârșit în ele”. Ia-le ceva de băut, lasă-le să vorbească și prefă-te că le asculți, zi ceva amunzant și atinge-le la început mâna, apoi piciorul. Dacă ai trac, bea și tu zdravăn, însă nu uita să le conduci acasă. De acolo totul intră pe pilot automat, iar tu vei bifa în sfârșit KPI-ul tău obosit – să faci sex de 2 ori pe an.

L-am lăsat pe corporatist să își revină după această ședință de dezvoltare personală. I-am recomandat chiar să atingă starea de well-being într-o damigeană cu vin, nu înainte de a-și suna mama pentru a-i cere supă de pui și sarmale în foi de viță, pentru congelator.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Jan Tinneberg și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.