Pentru că apreciem femeile …

Suntem slabi! Sălbaticii de la NoGravity ne-au dovedit; ne-au înmuiat. Au folosit pentru asta empatie, tact și o desagă vastă de cuvinte stranii; o  pleiadă de trucuri, mai precis ne-au dus pe munte și ulterior ne-au îmbătat!

Șocant, dar au reușit să ne convingă practic de existența vastului univers feminin făurit de gingașele făpturi fără de care viața s-ar rezuma doar la alcool, mâncare (junk food) și o lipsă totală de frumos, pace, delicatețe, senzualitate, forme armonizate optim, căldură ori bucurie.

Totuși, ce ne-a atras la excursia propusă de ei doamnelor, domnișoarelor sau, citând din clasici – „reprezentantelor sexului frumos este mai profund de-atât. Ziua o vor începe la olărit – vizitează nu știm ce atelier în care meșterii tradiționali le vor testa pe dudui în tainele modeling-ului ajuta să-și testeze talentul cu modelarea lutului.

Cel mai mult, însă, ne-a plăcut din itinerariul lor Peștera Muierilor. Ce nume?! Predestinat. Nu ne-a mai interesat că-i prima peșteră electrificată din țară și că, la o aruncătură serioasă de bolovan mai încolo, vor vizita 800 m din cei peste zece kilometri de galerii care formează Peștera Polovragi.

Într-adevăr, cele două obiective pot constitui atracții demne de speologi amatori, dar mai ales pentru … nu știm ce legat de profunzime, de măruntaie.

Oricum, suntem alături de temerarii noștri în demersul lor… ne e greu să le pronunțăm numele, dar, off! … Pentru că apreciem femeile.  Detaliile excursiei sunt aici. Fain din partea lor că pot oferi 25% discount participantelor; nu-i invidiem, chiar dacă cu banii ăia puteam să bem un vin mai dichisit.

Poza care ilustrează acest material aparține lui Susannah Burleson și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.