Învățături NoGravity

De când stăm pe lângă ghizii NoGravity am mai învățat una alta. Să ne trezim devreme și să ne facem selfie-uri care fac colegele de birou inabordabile să te urmărească pe Instagram. Ba chiar să te întrebe ce ai făcut în weekend.

Nu prea am slăbit, însă ne place să credem că proteinele asimilate o dată cu shaorma Mamut cu de toate consumată seara au transformat grăsimea în mușchi.

Însă învățămintele profunde au fost înțelese și asimilate de redacția Corporatistul abia recent, după ce ghizii NoGravity ne-au întrebat dacă nu vrem ceva mișcare și duminica. Evident, la început propunerea ni s-a părut o blasfemie. Cum să te obosești duminica, când luni toți te iau de proaspăt și au pretenții mai mari decât scanarea celor 2 contracte lăsate strategic vineri după-amiaza în tăvița de pe birou?

Ceea ce a urmat a fost mai profund decât orice sedință de coaching avută vreodată:

– Boss, dacă mergem duminică, ai și tu timp sâmbată să te odihnești și să pari duminică mai proaspăt pentru blonda aia asortată care te lăsa mereu în urmă!, ne învață constructiv unul din tractoarele NoG.

– Așa o fi, dar luni? … Voi fi obosit!

– Cu atât mai bine! Vei arăta și te vei simți ca dracu’! Îți dai seama cât de prost se va simți șeful tău când tu, după un weelend întreg, vei arăta rupt de oboseală? Îl faci la psihic fraere!

– Șmecheria e să nu te urmărească pe Insta. Că ai pus-o. Și noi nu angajăm poeți! a continuat el patern.

Fotografia care ilustrează acest material aparține Sydney Sims și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.