(M-)Am ajuns CEO!

Nu, nu a fost meritocrație; nici măcar decizie politică. Pur și simplu conjunctura! Am ajuns și eu, asemeni tuturor colegilor mei posesori de laptop de Corporație, un fel de CEO!

De aproape un an stau în video-conferințe și în convorbiri telefonice despre obiective, taskuri, KPI-uri, training și coaching.

Nu m-am mai simțit atât de băgată în seamă, ba chiar din când în când ascultată, de când îmi învățam colegii de generală să fumeze.

Poate din acest motiv sânii îmi par mai fermi și am sfârcurile tari. Poate din acest motiv imaginația mea zburdă și nu mai vede niciun fel de constrângeri logistice sau umane. Să se facă! Vom crește cifra de afaceri cu peste 25% față de anul trecut. Cum? Cum adică cum? Vom aloca încă 1 oră pe săptămână de video-conferinte prin care vom face coaching cu cei care merg la muncă!

Până la urmă, se știe, totul tine de viziune, voință, motivație, spirit de echipă, organizare și … imaginație. Iar bucătăria, în care gătesc și fac tele-școală cu ăla mic, tot de pe laptopul de serviciu, este cel mai bun laborator pentru strategii naționale și internaționale de dezvoltare.

Fotografia care ilustrează acest text aparține lui Kelly Sikkema și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.