Invitație la apropiere socială

Unul din motivele pentru care am făcut credit de nevoi personale pe 5 ani a fost sa îmi iau un smartphone care să îmi populeze profilul pe diferite rețele sociale cu poze brici. În felul acesta speram să generez apropiere digitală și fizică.

Ulterior, pandemia și telemunca, pe lângă kilograme în plus, mi-au adus distanțare socială la propriu.

Nici ultima redută a refulărilor și validărilor mele – Tinderul – nu mai e ce a fost. E tot mai greu să găsești o fată cinstită, care doar vrea să ți-o tragă, după care să tragă ușa după ea.

Ieri am fost pentru prima oară după mult timp la cârciuma de cartier. Nici măcar chelnerul nu mai știa cum decurge o seară cu băieții.

E timpul să ies din nou în lume. Să vorbesc cu oamenii față în față, să-i pot mirosi, să-i pot atinge. Poate așa voi regăsi motivația de a slăbi vreo 12 kilograme.

Apelăm la cititorii noștri pentru ca împreună să ne organizăm lunar pentru a ieși din București. Cine știe, poate la vară, dezbrăcați de inhibiții, ajungem chiar să facem nudism.

Se impune un schimb de Best Practices cu specialiștii în grupuri rebele de la NoGravity Club. Până atunci însă urmăriți-ne (și) mai atent. Vor urma niște invitații interesante pentru Corporatiști.

Poza care ilustrează acest material lui Sam Moqadam și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.