Sunt o curvă de lux care mănâncă sandwichuri cu parizer

Mă trezesc la 04:30 pentru a apuca să ajung și la antrenament înainte de jobul care mă vlăguiște fizic și mental.

În drum spre sudoare împart metroul de pe Magistrala 1 cu muncitori în construcții pe jumătate adormiți. Privindu-i, îmi dau seama că plimbatul hârtiilor în Corporație este o activitate al naibii de plăcută.

După ce oftez adânc la antrenament, sperând ca eforturile mele să fie remarcate de domnișoarele subțiri din jur, o iau tot pe Magistrala 1 până la Aviatorilor, de unde iau un STB aglomerat către Corporație.

Înainte de a intra în clădire, cumpăr un sandwich cu parizer de la Mega, pe care îl mănânc în picioare în cafeteria optimizată pentru pauze cât mai scurte și mai incomode.

În fața mea, pe întreg peretele, stau valorile companiei. Sub ele se află o întreagă panoplie de foști CEOi, toți zâmbitori, inspirând încredere, etică și profesionalism.

În timp ce recitesc a nu știu câta oară lozincile prost traduse din limba maternă a consiliului de administrație, trag un ochi nemulțumit la cantitatea insuficientă de muștar din sandwich.

Mănânc repede, pentru a avea timp să frec nesul cu lapte, după care să-l bag în microunde ca să fie cald.

La fix, nicio secundă mai devreme, ies în Open Space, îmi inslatez laptopul și încep să contribui, prin conversațiile telefonice, la haosul general.

Ziua a început. Devin o curvă de lux. Excelez în a-mi satisface clienții!

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Robert Gourley și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.