You’ll be in my heart

Rezoluțiile scremute, ca tot corporatistul, în ceasul al doișpelea` s-au risipit încă din faza embrională. Iată o altă dovadă că astea-s dorințe și nicidecum rezultatul unei minți setate într-acolo, indiferit de training-urile ori coaching-ul pompate doar pentru a fi bifat într-un minunat powerpoint.

De unde urma mutatul unui munte și cucerirea Universului numai după lepădarea accelerată a balastului de douăzeci kilograme și practicarea mai multor sporturi simultan, corporatistul s-a îndrăgostit. Subit. Of; o iubire imposibilă improbabilă.

Treba-i groasă! Cu atât mai mult cu cât fortăreața ridicată în timp, cu trudă și multă sudoare, tocmai pentru a-i conferi protecție, s-a transformat în propria-i temniță. Imaginea e teribilă! Omu` tocmai a gustat din fructul meschin, cel conferit de pierderea rațiunii în detrimentul Nirvanei…

Nefiind ascet, a încercat să se retragă totuși, să se izoleze în a sa garsonieră periferică, confort patru. Departe și de social media, la fel și de telemuncă, mai simplu, de cotidian. Pentru că, fiind un follower al Psihologia de azi, Radu F. Constantinescu și Ești minunată, și-a depășit limitele chiar și-n socializarea cu sexul opus. Nurii nu-l mai puteau surprinde.

După timidele și cât se poate de stângace, pardon, inocente interacțiuni inițiale, sinonime cu un pahar cu vin atent ales și-o gustare savurate la ceas de seară (după o tură pe la cosmetică și Expert Barbers, o raită scurtă prin eterul FashionDays și o curățenie lună – scosul mucegaiului dintre rosturile gresiei și igienizarea bideului) corporatistul simțea ceea ce după îndelungi căutări pe Google era definit într-un cuvânt – profunzimea. Care, paradoxal, s-a desăvârșit în alte notti magiche.

Noțiunea, vagă, nu e reglementată prin tratatele despre dezvoltarea personală, nu. Și nici prin programa orelor de chimie, algebră sau istorie din gimnaziu. Iar tipu-i debusolat, străin de propria-i persoană; nu-și mai aparține.

S-au scurs, în solitudine, zile și nopți presărate cu melodioase siropoșenii via YouTube și alte asemenea. Până când și-a reamintit cât de complicată e alegerea, această piatră de moară a fiecăruia.

În micul sertar al sufletului, fix acela aproape inaccesibil chiar și lui, a așternut divinitatea ei. Pentru eternitate. Poate, cândva, îl va deschide; numai cu You`ll Be In My Heart (Phil Collins).

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Himanshu Singh Gurjar și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.