Din nou singuri la cafea

Tu trăiești într-o bulă. Eu în alta. Prizonieri ai KPI-urilor care ne plătesc creditele, ne intersectăm doar pe Tinder sau la WorldClass (pentru second best) sau Stejarii (pentru adevărații lideri).

Endorfinele, produse rapid de un organism multi-tasking, capabil să răspundă la email mai repede decât apasă pedala de accelerație la semafor, ne fac suficient de curajoși pentru ca bulele noastre să se intersecteze fizic.

Nu contează că e trecut de 22:00, iar a doua zi la 06:30 trebuie să pun de cafea. Tonusul meu muscular vrea să atingă hainele tale mulate și transpirate. Așa că te invit la un cico în apropiere.

Însă tu ești mai organizată. Unul din KPI-urile tale personale – 1 oră de sex mediocru pe săptămână – este programat vineri seara sau chiar sâmbătă la prânz, după o trezire lentă, urmată de un prânz relaxant la unul din restaurantele cu cele mai bune review-uri pe TripAdvisor.

Dacă te-aș răvăși în seara asta, nu ai mai apuca să te dai cu cremă anticelulitică și ai rata baia cu săruri minerale.

Îmi explici că ne-am putea intersecta în weekend, „să ne distrăm un pic“.

Eu am deja alt program în acest weekend.

– O lăsăm pe weekendul viitor?
– Din păcate nu se poate, îmi răspunzi. Sunt prinsă.

Ne mai vedem pe la sală” ne zâmbim complice, fiecare bucuros că elanul endorfinelor nu a afectat eficiența de a doua zi la locul de muncă.

Neîmpliniți trupește, dar cu conștiința împăcată că nu ne-am irosit forțele în alte direcții decât KPI-urile agreate cu managementul superior, ne culcăm relativ devreme pentru a bea singuri o nouă cafea savuroasă a doua zi.

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Hassan Pasha și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.