Shopping. În Mall, nu ca săracii pe Fashion Days.

Azi am fost la shopping. Old school, în Mall, nu ca toți săracii care vânează reduceri pe Fashion Days. Fizicul meu rubicond trebuia pus în valoare de textile noi, de sezon, menite să facă remarcabilă tăcerea mea filozofică din sala de ședințe.

Am probat până la epuizare blugi strâmți, care să îmi pună în evidență curul antrenat pe scaun, în fața Teams, Zoom-ului sau a Skype.

Am constat cu uimire cum cămășile Slimm Fit nu mă avantajează. Mi-am luat totuși una, care se asorta perfect la o pereche de blugi mai strâmți, sperând ca aceste lucru să mă motiveze să scad sub 100 de kilograme până la Crăciun!

Pantofii parcă erau mai ușor de ales, însă al naibii de greu de închis șiretul. Reglarea respirației nu este ușoară când sugi burta în prezența fustelor deasupra genunchilor care se fâțâie pe lângă tine.

La casă, după ce am plătit pe datorie cu cardul de credit, am primit vouchere de reducere la achiziția următoare valabile 2-3 săptămâni. Este o oportunitate bună de a reveni epilat și a încerca niște ținute mai curajoase, cu mai mulți nasturi descheiați la piept. Încă nu am cheltuit toată descoperirea de cont!

Experiența shopping-ului de astăzi mi-a conferit încredere în mine; mă simt în armonie cu corpul meu. Primesc primele validări în STB unde, cu sacoșele în mâna stângă, mă agăț mai ferm de bara autobuzului cu dreapta. Probabil că bicepsul meu antrenat la tastatura laptopului, dar și în fața PornHub-ului, a fost remarcat de domnișoarele prezente. Acestea mă privesc chicotind. Sigur sunt geloase pe capacitatea mea de a-mi exprima atât de bine personalitatea prin ținuta vestimentară.

Așa că mâine, îmbrăcat în straie noi, voi sta pitit în fundul sălii și voi spera că nimeni nu mă va întreba nimic. Shopping-ul m-a epuizat și (iar) nu am apucat să-mi pregătesc raportul.  

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui theroyakash și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.