Corporatistul nu e Tinder. E mai bun!

Zilele acestea eu și Corporatistu’ nu mai suntem atât de compatibili. Eu beau mai mult, el citește mult. Eu fac băi periodice de mulțime, el face viroze de sezon.

Îl sun și îl întreb dacă mai are nevoie de ceva. Mă enervează auto-suficiența lui, dansul lui elegant cu singurătatea. Cărți, scris și sport. Câteodată și muncă. Genul meu de bărbat. Poate devin gay din cauza lui. Poate așa mai prind și eu un oftat din partea sexului frumos și slab de înger.

Corporatistu’ are timp. Eu doar frustrări. Sunt curios care dintre noi cară în spinare mai multe semne de întrebare. În ciuda acestei masculinități lipsite de certitudini, avem fane dintre cele mai variate. Da, deși pare greu de crezut, gândurile noastre digitale generează o colecție de panseuri, reflecții introspective și inspirație.

Când parcurgem rândurile lor generoase, mustind de mister și eleganță, ne întrebăm dacă cele care ne scriu chiar ne plac sau sunt doar plictisite.

Și aici încep elementele comune ale Observatorului și ale Corporatistului. Oricât de măguliți am fi de validările lor deloc subtile, o privire superficială în propriul portofel ne obligă la un optimism rezervat vis-a-vis de escapadele amoroase. Păi cu ce!?

Să fie fanele Corporatisul.ro motivația necesară și suficientă pentru a ne dori o promovare? Sau măcar o creștere salarială? Sperăm că șefele noastre ne citesc avid, cuvânt cu cuvânt!

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui jules a. și a fost preluată de pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.