Prima zi la birou!

Sunt singur în clădirea de sticlă, în care am revenit după mai bine de 3 luni de distanțare de toate felurile. Restul colegilor sunt încă captivii telemuncii.

Trec, din a doua încercare, de termoscanare. Trăiesc însă emoții adevărate abia când folosesc liftul; nu mai sunt sigur cum funcționează.

Ajung într-un final apoteotic în birou. Mașina de cafea și imprimanta, adică cele mai populare puncte de rendez-vous din Corporație, sunt oprite. Ce șoc!

În ciuda optimizării dramatice a costurilor, există totuși și sisteme care funcționează! Camerele de înregistrare mă urmăresc atent dacă port sau nu corect masca în biroul gol!

Sunt mai eficient. Fac mai mult în mai puțin timp! Însă categoric nu mai sunt obișnuit să petrec 9 ore departe de canapea sau bucătărie! Oricâtă dorință de muncă am acumulat în aceste 3 luni, noua mea natură de șomer casnic își spune cuvântul. Măcar de ar fi fost cafea la cafetărie!

Mă uit la ceas. E 15:00 și eu încă nu am băut nimic azi. Acest gând mă destabilizează emoțional. Părăsesc clădirea de sticlă și trag în piept prima gură de aer nefiltrat de mască. Urmează rapid și prima bere întâlnită în cale.

Abia după aceste droguri realizez că nu mi-am făcut selfie cu mine în biroul gol. Ce Insta ar fi fost!

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui Forest Simon și a fost publicată pe Unsplash

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.