Ne căutăm colegi de condei!

NU O SĂ-ȚI VINĂ DE CREZI!

Dragii noștri corporatiști, în aceste vremuri de pandemie am descoperit cu stupoare cum traficul corporatistul.ro crește.

Inspirația noastră a rămas în urma apetitului cititorilor noștri pentru poveștile de culise ale vieții celor cu badge, cont pe Teams și bonuri de masă care se consumă invariabil la Mega Image. 

Avem nevoie de experiențele altor colegi care trudesc din greu tinzând spre o dezvoltare personală desăvârșită. Împreună, din pix tastatură, putem face haz de necaz și creiona portretul muncii în corporație.

Reformulând, căutăm parteneri de condei în sistem Internship (voluntariat, pe românește), care să se asorteze stilului nostru neîndoctrinat de a vedea lucrurile.  

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ai o poveste corporatistă and you know to give shit as a good news? Ne trimiți textul – ideal de maxim 1 pagină A4 și neapărat original, adică nepublicat în altă parte – noi îl citim și, dacă ne place, îl publicăm pe Corporatistul.ro.

Nu în ultimul rând, noi primim drepturile de autor, iar tu ovațiile publicului + însă o experiență care te va îmbogăți profesional (și atât)!

Like, Share, Join!

PS: Nu suntem încă pregătiți să avem printre noi traineri motivaționali. Candidatul ideal ar fi resursa umană care să fi trecut măcar de induction training și care își poate găsi drumul până la imprimantă sau cafetieră! Adică corporatrișt cu experiență!

Mai multe informații la: corporatistul.ro@gmail.com.

Fotografie realizată de Filipe de Rodrigues și publicată pe Unsplash.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.