Firmituri dintr-o video-conferință bahică

Suntem pe Skype. Facem video-conferință. Bem vin și ciocnim în fața camerei laptopului. Ne gândim să lansăm o cauză nobilă în perioada pandemiei. La alcoolul din sânge și distanțierea sexuală socială din sistem nu putem veni decât cu ideea unui Tinder de pandemie.

Găsim repede niște repere de sezon: membrii se vor putea găsi doar dacă se află în zona de proximitate a aceluiași Mega Image. Preferințele de shopping nu contează atâta timp dacă unul dintre utilizatori are 65 de ani.

Poza de profil este opțională, oricum ne așteptăm ca utilizatorii să nu fie erudiți în domeniu digital (pe românește, să nu știe cu calculatoru’).

Aplicația nu va avea funcționalitate de swipe; este de așteptat ca mulți utilizatori să aibă telefon cu taste. Evaluarea va fi de modă veche. Cei doi se întâlnesc în zona de panificație a Mega Image, fără însă a se apropia la mai puțin de 1,5 metri.

NU UITAȚI! întâlnirile trebuie programate în timpul noului orar de funcționare al magazinului: 07:00 – 21:00.

După maxim 10 minute de socializare, candidații se vor îndrepta spre casele de marcat. Dacă întâlnirea a fost un succes, ea va fi validată prin oferirea cadou către viitorul partener de carantină a unuia din următoarele produse: un sul de hârtie igienică cu un singur strat, o sticlă de spirt Mona, o mască facială sau, pentru cei mai puțin înstăriți, a unui iaurt cu Bifidus Essensis.

ATENȚIE! Acest proiect se bazează pe vulnerabilitatea emoțională a celor care sunt închiși, uneori, Doamne ferește!, alături de familie. Este de așteptat ca relațiile sociale dezvoltate prin intermediul acestui proiect să nu dureze mai mult de 2 ani.

De asemenea, ne așteptăm ca după ce vom fi sloboziți din case, cuplurile nou formate să ia cu asalt băncile din Cișmigiu pentru partide de table, șah, rummy sau tabinet.

Înainte să se termină vinul, să ne gândim și la beneficiile personale generate de cauza noastre. În acest sens, invităm toate cuplurile formate prin intermediul nostru să ne răsplătească duminică de duminică printr-un pomelnic lăsat în comunitatea laică din cadrul parohiei din proximitate.

Cei care cred în cauza noastră sunt invitați să doneze câte un sul de hârtie igienică celor care se află la ananghie!

Nihil sine vino! In vino veritas!

PS: De ce ți-e frică nu scapi! S-a terminat vinul și noi nu am găsit încă un titlu adecvat pentru acest proiect!!! Dați frâu liber imaginație lăsându-ne în comentarii sugestiile dumneavoastră!

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.