Corporatiștii iubesc iarba

Se știe, în viața e greu, munca ne fură viața și deformează spiritul. Aceste realități devin și mai apăsătoare pentru acea minoritate a corporatiștilor care nu își termină salariul în prima săptămână de când l-au primit. Ce fac acești triști după abuzul de Vama Veche, Centrul Vechi sau Johnny Walker? Se apucă de marihuana.

Cercetătorii britanici au demonstrat că millennials sunt preocupați de protecția mediului și că iubesc iarba. Peste 25% dintre corporatiștii sub 30 de ani, care realizează venituri peste medie, se implică ocazional sau frecvent în savurarea țigărilor aromate. Aceste țigări se consumă înainte, în timpul sau după job. Fac viața la cască și sau în fața monitoarelor cu LED-uri mai suportabilă. Sunt motivul pentru care telemunca nu mai este un moft, ci o refacere necesară, departe de ochii colegilor care au consumat (mai) responsabil.

Efectele secundare – punctualitate și eficiență precare – nu sunt de natură să le pună în pericol securitatea jobului. În ziua de azi e mai greu să găsești angajați decât angajatori. Nici legislația muncii, împrumutată de la Bruxelles, nu este un factor de îngrijorare: angajatorii nu au voie să organizeze teste anti-drog sau să concedieze corporatiști din cauza consumului de iarbă. Acestea ar atenta la viața privată a individului!

Există dezvoltare prin consum sau invers, consum prin dezvoltare: consumatorii nu mai trebuie să meargă în Ferentari pentru joint-uri; există măcar un dealer în fiecare birou cu mai mult de 50 de consumatori potențiali!

De asemenea, ar fi superficial să credem că iarba aduce numai profit (pentru distribuitori) sau plăcere (pentru consumatori). Nu! Iarba dă termenului de team building un nou sens, mai profund și mai vizionar, fără a implica resursele Corporației. Echipa este unită (și) prin complicitatea consumului de droguri!

Așa că dacă simțiți miros de marihuana zâmbiți îngăduitori. Undeva, unul sau mai mulți corporatiști se pregătesc de muncă, muncesc sau se relaxează! Corporatiștii iubesc iarba. Poate într-o zi o vor aprecia, călcând pe ea, și în cadrul unor experiențe Outdoors! E mai ieftin!

Fotografia care ilustrează acest material în reprezintă pe Marlon Brando în 9151 fumând.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.