E timpul pentru prima rezoluție

De Crăciunul te-ai răsfățat cu mâncare tradițională, gătită de mama cu ingrediente de la Penny. De Revelion ai băut și bubuit petarde. Ți-ai făcut publice rezoluțiile pentru 2019. Acum adopți un stil de viață sănătos și vrei să fii din nou în formă!

Statistic vorbind, în prima jumătate a lunii ianuarie vei acționa impulsiv, năvălind în cea mai apropiată sală de forță și fitness, achiziționând cel mai scump abonament, pe o perioadă mai lungă decât speranța de viață a actualei tale relații sentimentale.

Dacă ești angajat la o întreprindere mai mare, probabil că ai deja 7Card sau FitPass. În felul acesta, pentru o coplată ridicol de mică, ai acces la tot felul de activități sportive.

Uzând de acest beneficiu, vei avea ocazia de a te plânge de servicii, fără a ști că locurile unde ai avut oportunitatea de a-ți  etala noile haine cumpărate din Decathlon primesc bambilici de la intermediari de pe urma vizitei tale.

Oricum, vizita ta la sală va merita investiția de timp și de bani. Nu trebuie să tragi prea tare la antrenamente pentru a impresiona. Cei ca tine, care au descoperit sportul pe rețelele sociale în timpul serviciului, sunt acum publicul majoritar peste tot. Trebuie să te concentrezi doar pe echipament și, musai, să citești o carte introductivă despre domeniul ales. Așa îți vei putea da cu părerea în timpul antrenamentului submediocru, în care încerci să afli cu coada ochiului ce impresie au lăsat oftaturile tale asupra celor din sală.

După o câteva astfel de incursiuni atletice vei putea agăța pe cineva. E 2019. Timpul pentru schimbare. Ai un stil de viața sănătos, asezonat cu apetit pentru shopping compulsiv. E timpul pentru un partener nou, cu care ai rezoluții comune.

Viva la revolucion!

Poza care ilustrează acest articol îl aparține actriței americane Madge Bellamy.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.