De ce am venit aici?

 

De ce am venit aici, corporatist fiind? Pentru că sunt masterand în PR şi voi returna serviciul Observatorului, colegul de birou blog. Face sens?

Timp nu am pentru blogăreală. Programu-i program! De multe ori chiar şi în liberele de sâmbătă ori duminică sunt plin de taskuri, încerc să aduc la zi restanţele de peste săptămâna lucrătoare. Între calluri, meetinguri şi un inbox plin cu appointmenturi şi mailuri în care biata limbă română e sodomizată, privesc la şi trudesc pentru o poziție mai bună, un salariu mai mare. Și un weekend în Vamă.

În 13 ani angajatorul și-a majorat profitul cu câteva milioane de dolari, iar eu am reușit să refinanțez de două ori creditul accesat în CHF, pentru o locuință situată la 30 minute de Piața Universității – cu antemergător, pe 01.01, la prima oră. Plus că minimul pe economie mi-a fost upgradeat cu 300 lei. E un pas important în perspectiva următoarei promovări, poate în următoarea decadă se concretizează Până atunci mă focusez pe cursurile de dezvoltare personală, comunicare; urmează team buildingul, abia aștept să socializez iar!

Cumpărături fac doar de la Mega, nu am alt magazin lângă birou, doar cafenele care servesc câteva zeci de feluri de cafea și derivate. Promenada Mallurilor e ceea ce trebuie, acolo întâlnesc colegi din alte clădiri frumoase a căror geamuri nu sunt prevăzute cu sistem de închidere/deschidere. Chiar și berea artizanală are alt gust, it’s sucks, dacă nu-i băută în Centrul Vechi.

Revin mai târziu. Acum am un break acum, profit de el pentru a ridica pachetul trimis de mama cu trenul de la Videle; spunea ceva de zacuscă cu ghebe. Merg la gară cu bicicleta lăsată de altul în mijlocul trotuarului, Uber Eats nu oferă (încă) astfel de servicii.

Pictura folosită la ilustrarea acestui articol aparține lui Jerome Witkin și se numește Self-Portrait with a Jesus for Our Time (1986).

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.