De ce scriu pe Corporatistul.ro?

De ce sunt prezent pe acest blog? Pentru că am chef să scriu. Despre viață, implicit și despre corporatiști, o specie care s-a aclimatizat foarte bine și a început să domine marile orașe ale patriei noastre.

Nu pretind că îi cunosc sau îi înțeleg prea bine pe cei care trudesc în noile clădiri de sticlă care se înalță semeț spre cerul albastru. Ajung rar în Mega Image, în Mall sau în Centrul Vechi. Nu mi se luminează privirea sau mi se umflă pieptul când vorbesc despre muncă. Nici măcar nu mă dau cu bicicleta sau merg la proteste. Citesc vechituri, nu ultimele apariții de la editura Humanitas. Și, ca să mă compromit definitiv, cred că existe metode mult mai bune de exprimare a spiritul civic decât cuvântul „muie”.

Asemeni lui Creangă, știu că sunt prost, dar când mă uit în jur prind curaj. De asta mi-e drag tineretul frumos și liber. De asta voi scrie despre el. Pentru că în interacțiunile noastre din metrou sau din trafic îmi dă curaj. Pentru că mă ajută să înțeleg că nu am îmbătrânit degeaba.

- Comentezi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.